/ obsh
Нов временно изпълняващ длъжността директор е назначен в детска градина „Снежанка” в Ловеч. Това е Геновева Иванова, дългогодишен служител в общинската администрация. Титулярната шефка на детското заведение Иваничка Дончева е директор на детска градина „Зора” до обявяване на конкурс.
 
Геновева Иванова е завършила „Предучилищна педагогика” през 1985 г. във Висшия педагогически институт в Благоевград. Има и специализация „Мениджър по социалните дейности“, завършена през 1991 г. в Университета за национално и световно стопанство - София.

Две години е работила като учител – в Обединено детско заведение в Габрово и в Целодневна детска градина в ловешкото село Слатина. В общинската администрация Иванова работи от 26 години на различни длъжности, като пряко отговаря за работата на общинските детски градини и за системата на предучилищното образование.
 
Детска градина „Снежанка“ е с общо 113 деца, разпределени в пет групи - четири се помещават в основната сграда в ж.к. „Здравец”, има една изнесена – в село Малиново, която е защитена.

В групите на детската градина в Ловеч се обучават още деца от селата Пресяка и Смочан, за които е осигурен превоз с училищен автобус на ОУ „Панайот Пипков“.