Darik radio
Darik radio / darik radio

26 години навършва Българското Национално Дарик радио на 21 януари. И тази година ще посрещнем рождения си ден с програма, в която пред микрофоните в студиото сядат приятели на медията, а програмата този път посвещаваме на една от най-хубавите български думи – благодарност. С благодарност към слушателите, критиците, приятелите и всички онези, които в тези 26 години ни помогнаха Дарик радио да е това, което е.

Има много, за което да благодарим. Всички, не само ние от Дарик. Благодарността е усещане, което ни прави истински благородни и щастливи. Такива ще бъдем в ефира на Дарик навръх 26-я ни рожден ден.
Музикалното благодаря е в ръцете на композитора Стефан Димитров. А на Бабинден от Горно ДрАглище ще дойдат и веселите баби, които имат загадка, но и награда за един от слушателите ни.

В студиото ни ще бъдат чужденци, открили  в България своето място.

За духовните християнски измерения на благодарността и как се изразява благодарността в Изтока ще бъдат минутите на отец Ангел  и Иван Гарелов. А

БлагодАРТ са нарекли своето време актьорите Мария Статулова и Антон Радичев, които виждат как изглежда тя от сцената.

Ще кажем Учителю, благодарим! Заедно с  Мими Иванова и Развигор Попов и Докторе, благодаря! заедно с Ани Бонева.

Вълшебството на благодарността е в основата на предаването на Милена Голева и нейната медитация за благодарността с гласа на Александрина Пендачанска.

Момчета и момичета израснали без родители, но намерили своя път са нарели своето време Благодарим за шанса…

 Юридическите измерения на благодарността в традиционното за 21 януари Вълчев и Вълчев шоу е онова, което ще даде усмихнатия поглед към начина, по който се изразява нашенската благодарност и как изглежда тя през законодателството ни.

  Кататонен паралелепипед или данке шойн – какво се крие зад това шантаво заглавие ще стане ясно във времето с водещ Димитър Стоянович, а отговорът на въпроса Мерси или Благодаря е онова, към което са се насочили Георги Лозанов и Мария Конакчиева.

  А централните емисии новини ще представят Миро, Георги Мамалев и Ева Тепавичарова.

  Започваме в 7.00 сутринта, а денят ще бъде дълъг, весел и, надяваме се – полезен.

  Благодарим на всички, които бяха с Дарик радио през тези 26 години

 И които ще останат с нас и занапред.