7 години и 4 месеца затвор за плевенчанин заради улични грабежи
7 години и 4 месеца затвор за плевенчанин заради улични грабежи / archive.dariknews

7 години и 4 месеца затвор за плевенчанин заради улични грабежи
netinfo

Адвокат Марковски за Мирослав - обвиняем за убийство: отличен ученик
с много добри характеристики. Арестът ще го пази от саморазправа

Какво очакват от съдебното дирене приятелите на Мишел Коцев

Кои са предпочитаните туристически дестинации за
плевенчани през април и май

Кой алармира за неправилно паркиране в парк "Кайлъка" и чия е
грижата да не се случва

Колко приказно, поетично, природно и артистично отбелязват
децата седмицата на своята книга

Как се представиха на оранжев корт в Пловдив малки
плевенски тенисистки

7 години и 4 месеца затвор за плевенчанин заради улични грабежи
netinfo

Темите в четвъртък в ежедневника "Посоки":

Оставиха в ареста 17-годишния Мирослав - адвокати на обвинения в умишленото убийство на 19-годишния Мишел са Марин Марковски и Пламен Енчев

Плевенският окръжен съд остави за постоянно в ареста 17-годишния Мирослав Димитров, обвинен в умишленото убийство на 19-годишния Мишел Коцев. Определението бе постановено след близо двучасово заседание вчера, провело се при закрити врати.
През цялото време пред Съдебната палата решението на съда очакваха и приятели на убития Мишел. На стъпалата пред сградата горяха и свещи в памет на момчето.

Отличия за плевенската математическа школа
На тържествена церемония в зала „Катя Попова" в Плевен вчера бяха връчени наградите на най-добрите математици от 33-ите национални пролетни математически състезания за средношколци. В надпреварата, чийто домакин бе Математическа гимназия "Гео Милев" - Плевен, участваха 260 ученици от природоматематическите гимназии в цялата страна. Името на плевенската математическа школа защити достойно Любен Личев, който спечели първо място в групата на единадесетокласниците. Младият математически талант спечели отличието с 25 от 26 възможни точки. Това е поредна победа за Любен, който миналата година стана носител на бронзов медал от Международната олимпиада по математика в Колумбия.

Седем години затвор за сериен грабител - Съдът призна подсъдимия А.Е. за виновен за близо 20 улични грабежа на обща стойност близо 4 000 лева

Плевенчанин, извършил серия от улични обири, ще лежи в затвора 7 години и 4 месеца. Присъдата бе постановена от Окръжния съд на Плевен.
Магистратите признаха подсъдимия А.Е.Д. за виновен в това, че през периода 28 ноември 2012 г. - 4 януари 2013 г. в град Плевен, при условията на продължавано престъпление, е отнел чужди движими вещи при серия улични кражби.

Трима нови пациенти с туберкулоза само за седмица - Трима нови пациенти с туберкулоза са установени само за седмица в Плевенска област, съобщават от Регионалната здравна инспекция. Болните са от Плевен и селата Чомаковци и Брест. Заболеваемостта от грип през последната седмица за Плевен е 130.28 на 10000, срещу 102,50 на 10000 за предходната седмица, като нивото на заболеваемостта за областния град е в обичайните за сезона граници, коментират от Здравната инспекция.

7 години и 4 месеца затвор за плевенчанин заради улични грабежи
netinfo

"Зетра", бр. 25:
Плевенският окръжен съд остави в ареста 17-годишния Мирослав Димитров, обвинен в умишлено убийство на 19-годишния Мишел Коцев, съобщава във водещото си заглавие регионалният вестник "Зетра". Общинският съвет в Тетевен не стигна до решение кой да управлява общината, чийто кмет е в ареста, пише "Зетра". Магистратите и съдебните служители, преназначени от закритите Военен съд и Военна прокуратура в Плевен, започнаха работа в съответните цивилни магистратури от 1 април.

"Нашето предложение за председател на РИК - Ловеч Валентина Недялкова е по-добрата кандидатура", твърди пред вестника Николай Нанков, депутат и областен лидер на ГЕРБ - Ловеч. Народният представител Корнелия Маринова предаде на медиите документ, че 500 000 лв., отпуснати за ремонт на два язовира в ловешкото село Лисец са изплатени неправомерно, защото дейностите не са извършени.

Заключително събрание на кредиторите на бившата плевенска рафинерия "Нова Плама", обявена в несъстоятелност, е насрочено за 16 април от 14 ч. Общинските съветници в Троян се отказаха от възнагражденията си, информира "Зетра". Сумите ще влизат в целеви дарителски фонд, като ще се заделят само средства за осигурителните вноски.

Още заглавия в броя на "Зетра" от четвъртък: 1301 лева се събраха на благотворителен концерт в подкрепа на борбата с хепатита в Червен бряг. В Белене започна санирането на болницата, медицинския център и местното читалище "Христо Ботев 1982". Троянските чешити си направиха изложба.

7 години и 4 месеца затвор за плевенчанин заради улични грабежи
netinfo

Анонс на в. „BG Север", бр. 12/2014 г.

„Съдия не изпълнява решения на висшестоящите инстанции", е водещо заглавие на най-новия брой на седмичника „BG Север". Магистратът от Кнежа се поставя над законодателството и ВКС.

На стр. 3 от изданието можете да прочетете за новата фаза, в която е навлязла войната между топлинните счетоводители.

„АБВ е стратегически проект, а не еднодневка", е заявявил Румен Петков на срещата си с жителите на град Койнаре - материал на стр. 4.

„Плащаме данък сгради в пощите, там ще се приемат и фишове от тотото" е водещото заглавие на страницата за бизнес. Става въпрос е за новите дейности на пощите в борбата за финансово оздравяване.

На стр. 6 можете да прочете материала със заглавие: „Учениците със СОП носят три пъти повече пари в училищния бюджет". Подзаглавието пояснява, че именно затова предстои битка между школските директори за различните деца. Любопитна информация предоставя, както винаги, „Артстраницата" на вестника.

„Лекарите имат странно чувство за хумор, защото гледат по-философски на живота", заявява в специално интервю пред седмичника д-р Петко Стефановски, шеф на спешното отделение в Плевен. Той е известен с чувството си за хумор и е роден на Деня на хумора и шегата 1 април.

Стр. 9 е посветена на Иван Иванов - Манги - самоукия танцьор, направил от децата истински българчета. Той е създателят и дългогодишен ръководител на танцова група, прераснала в ансамбъл „Нашенчета".

От спортната страница ще научите за всички значими спортни събития с плевенски адрес, а на 16 стр. четете как „Художници свирят рок под земята в компанията на съмишленици".

В броя ще намерите още т.в. справочник, много интересни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.