/ iStock/Getty Images
От 19:30 часа пред Дом на културата, за първи път на открито в една по-нестандартна обстановка и различна сцена, ще се състои заключителен концерт на творческите колективи към Общински център за култура и младежки дейности. Проявата е под надслов „С ТАЛАНТ И ЛЮБОВ КЪМ ИЗКУСТВОТО“, съобщиха от Общината.

Над осемдесет певци, китаристи, пианисти, цигулари, танцьори, артисти,  възпитаници на школите ще се изявят на сцената. „Това наистина е едно предизвикателство. Във всяко предизвикателство обаче се крият възможности за прогрес и иновации.

Музеят в Кърджали отваря врати

Дори в ситуация на пандемия го приемаме, за да отбележим края на един различен творчески сезон, през който се обучиха над 200 деца и възрастни. Всички те цяла година твориха с много любов влагайки душата си, докато усъвършенстваха своя талант и способности.

"На този концерт те ще  представят своите произведения, които са един сърдечен, емоционален подарък за всички вас, ценители и любители на изкуството!“, споделя директора на центъра инж. Марияна Ликова.

Тази година в концерта ще има по нещо за всеки от публиката. В едно прекрасно преживяване ще чуем класическа, оперетна, народна музика, ще се  насладим на богатството на българския фолклор, в неповторима обстановка на площада пред Дом на културата.

Организаторите канят кърджалийската общественост с обещание да заредят публиката с много емоция и приповдигнато настроение, спазвайки нужната социална дистанция и всички противоепидемични мерки.