Кюстендил
Кюстендил / Спорт тото
Навръх Илинден екипът на Български спортен тотализатор организира специално събитие в Кюстендил. Поводът бе връчването на ключовете за чисто нов автомобил Форд ЕкоСпорт. Удобното возило бе спечелено в 49-и тираж от Втори тото шанс на играта „Тото 2 – 6 от 49“. Освен ключовете за автомобила от СПОРТ ТОТО раздадоха още много допълнителни награди. Музикални изпълнения и специалната ТОТО томбола превърнаха деня в празник за всички присъстващи.
               Димитър Иванов е късметлията, който спечели страхотния SUV. Предчувствието му, че го очаква голяма изненада от игрите на тотото, го завело в близкия пункт, за да пусне фиш за 49-ия тираж. Димитър е редовен участник в игрите повече от 50 години. Проходимото возило му донесе радост и още повече хъс за нови печалби от игрите на тотализатора. Димитър казва, че колата му идва като по поръчка, за да смени старата.
               Ключовете от автомобила връчи г-жа Юляна Анчева – мениджър на Български спортен тотализатор за района. „Поздравления за Димитър! Пожелавам на всички участници в игрите на Български спортен тотализатор много печалби! За втори път през последните седмици имам удоволствието да връча ключове за нов автомобил в Кюстендил. Надявам се тази тенденция да продължи и скоро тук да посрещнем 103-ия тото милионер.“, каза г-жа Анчева.
            Смарт телефон „Самсунг“ от специалната ТОТО томбола си спечели Георги Миланов. Томболата успя да зарадва и други 10 късметлии със специални подаръци от Български спортен тотализатор.