Ветераните на Велбъжд отново срещу Миньор- Перник, но и с Евгени Йорданов в състава си
Ветераните на Велбъжд отново срещу Миньор- Перник, но и с Евгени Йорданов в състава си / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил, архив

Ветераните на ФК "Велбъжд"- Кюстендил стартират отново срещу "Миньор"- Перник участието си в републиканското първенство. Двубоят е в сряда от 17 ч., на стадион "Странджата". Перничани спечелиха дербито на областта си като победиха "Струмска слава" в Радомир с 0:2.
Кюстендилските футболни ветерани тестваха възможностите си с контролна среща срещу ФК "Кюстендил", която завърши 2:2, а след това двата тима изпълниха и по 5 дузпи. Футболистите на "Велбъжд" трябва да са готови и за дузпи, защото при равенство в редовното време на мача с "Миньор", 11- метровите наказателни удари ще решат кой от двата тима продължава напред в първенството и ще има среща с някои от софийските отбори. Миналата година, миньорци елиминираха кюстендилци точно след изпълнение на дузпи.
Евгени Йорданов ще подсили тази година кюстендилският отбор и още в първия мач той демонстрира класата си и отбеляза гол. Нови попълнения са още Асен Стоянов и Станислав Стойов, каза за Дарик селекционерът Кирил Станков. "Стана хубав и динамичен мач. Благодаря и на Владислав Стойков, че се присъедини към отбора", допълни Станков, за контролната среща с "Кюстендил".