Невестино
Невестино / netinfo
Водачът на листата на „БСП За България” Валери Жаблянов даде за пример община Невестино, като община управлявана от социалисти. „Да дадем възможност и на България за такъв напредък”, заяви Жаблянов,  в залата на читалище ,,Просвета”- с.Невестино  и  добави: ,, Правителствата на ГЕРБ имаха некоректно отношение към малките общини и тези, в които те не управляват, ограничавайки тяхното финансиране. Промяната, която предлага БСП  засяга освен всичко друго и реформа на сегашното законодателство в сферата на местното управление. Да бъде прекратена сегашната ситуация, в която се прехвърлят  редица държавни функции към общините, без да бъдат финансови обезпечени”.

Валери Жаблянов заяви още, че БСП си поставя за цел, след спечелването на изборите да даде възможност на общините  реално да се самоуправляват и констатира: ,,След всяка среща, подкрепата  за нас расте. Политическата репресия , която извършва ГЕРБ кара хората масово да търсят промяна. И не само сред по- възрастните, а и сред младите хора, при които безработицата е в огромни размери”.

Номер 2 в кандидат- депутатската листа д-р Иван Ибришимов обеща: ,, Ще спрем незаконната сеч в Община Невестино, ако отново бъда избран за народен представител. По нов начин ще се регламентира тежкотоварни превозни средства да преминават през частните и общински имоти. Също така ще окажа пълна подкрепа за кмета Димитър Стаменков за изграждането на воден цикъл в общината”.

Невестино
netinfo



На срещата в Община Невестино  присъстваха и останалите кандидати за народни представители в 10 МИР Кюстендил- Мая Шишкова, Иван Каракашки, д-р Борко Исаков, Василка Ламбрева, Явор Дамянов и Мирослава Костадинова.

Невестино
netinfo


Купуването и продаването на гласове е престъпление!
Дарик- Кюстендил