Сигнали до Кметът Ви чува за нарушители по пешеходния бул. България и от доволна туристка от Сандански
Сигнали до Кметът Ви чува за нарушители по пешеходния бул. България и от доволна туристка от Сандански / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил

Сигнали за нарушители на пешеходната зона на бул. "България", от Железния мост до ул. "Бузлуджа" е препратен от община Кюстендил до РУП- Кюстендил. Той е получен по електронната поща "Кметът Ви чува" от Владимир Кръстев.
Кметът Петър Паунов отново призова за всички нарушения да се съобщава на телефон 112, където разговорите се записват, като хората трябва да са готови да свидетелстват за видяното. Сигналът е за свободно движение на автомобили по бул. "България".
"За съжаление, това нито е първия, нито е последния сигнал. Изпращаме ги по компетентност до органите на КАТ и комисията по транспорта, която да прецени дали трябва да бъдат поставяни допълнителни съоръжения, които да обезопасяват движението по пешеходните зони", коментира кметът Петър Паунов.
Има и положителни сигнали по електронната поща на кмета. Жителка на Сандански- Янка Ризова, която е била, най- вероятно на почивка в Кюстендил, изказва прекрасните си впечатления от всяка институция, с която е успяла да работи. "Почувствах се специален гост. Във всички тези обекти ме посрещнаха сякаш са чакали точно мен, за да ми разкажат за региона и града. Пътувала съм по целия свят, но такива всеотдайни хора срещам за първи път", пише Янка Ризова до кмета.