Костадин Костадинов от Кюстендил
Костадин Костадинов от Кюстендил / netinfo
 
Продължава кампанията за лечение на Костадин Костадинов от Кюстендил. 3000 долара е първоначалната вноска, за да се направи операцията.Най- вероятно тя ще бъде насрочена за края на месец февруари.

18 500 долара  е цялата сума,необходима за трансплантация на дясното око на Костадин Митков Костадинов от Кюстендил, имплантът отново ще бъде поръчан от САЩ.Процедурата ще е като при лявото око.

Костадин Костадинов от Кюстендил
netinfo

 

 

Костадин Костадинов от Кюстендил
netinfo

„Благодарим на всички хора, които ни помогнаха , благодарение на тях сега Костадин вижда с лявото око, ходи сам, сега се надяваме да съберем пари и да направим същото с лявото, за да е пълноценен отново”, заяви неговата приятелка Нели.
"Докторът каза, че сега е момента да се направи операция и на дясното око, не трябва да се губи ценно време.Същата трансплантация може ад се направи и за дясното око.Затова се обръщаме към всички с молба да ни помогнат отново, за да може Костадин да вижда и с двете очи и да стане пълноценен човек. Дарителската сметка в ОББ е същата и ние оставаме с надежда, че нещата ще се развият за него по- най добрият начин.”, призоваха Нели и Костадин.
 

Костадин Костадинов от Кюстендил
netinfo



Дарителска сметка за Костадин Митков Костадинов е открита в ОББ.
Номерът е: BG14UBBS80021067167040