Част от проекта за жк. Бистрица
Част от проекта за жк. Бистрица / netinfo
Пернишката фирма „Нивел строй“ е най-вероятният изпълнител на мащабния ремонт в жк. Бистрица в Дупница. Фирмата е класирана на първо място, тя е получила най- висока комплексна оценка. Офертата им без ДДС е 4 152 361 лв., а прогнозната стойност беше 4 480 197 лв. без ДДС. В ценовото предложение са включени всички разходи, от фирмата декларират, че предложените от нея цени ще останат постоянни и няма да бъдат променяни във времето. Срокът за изпълнение, който са дали от фирмата е 6 месеца от датата на сключване на договора. Дейностите, които се предвиждат по проекта в жк. Бистрица са реконструкция на уличната мрежа, тротоари, междублоковите пространства, съоръжения за младежи.

"Нивел Строй" спечели процедурата и за изграждане на водопровод в жк. Бистрица. Те все още не са започнали работа по изграждането му, въпреки че има сключен договор, тъй като се изчаква до няколко дни община Дупница да получи отговор дали ще има осигурено финансиране и за подмяна на канализацията.

Преди да се подпише договора за обновяване на жк. Бистрица трябва да се изчака 14- дневния срок за обжалване. Така, че кога реално ще започнат строително- ремонтните дейности все още не може да се каже, информират от администрацията.
 
Дарик- Кюстендил