Инициатива за ремонт на детския кът при къщичката на Баба Яга
Инициатива за ремонт на детския кът при къщичката на Баба Яга / Елица Димитрова
Инициатива за ремонт на детските съоръжения при къщичката на Баба Яга в лесопарк Хисарлъка е утре / 19 август- неделя /. Организаторите отново приканват всички кюстендилци, които са свободни в този ден и обичат града си да помогнат.

“Всички необходими материали са осигурени. Хората, които ще ни подкрепят могат да вземат ръкавици, метли, четки за боядисване. Благодарим за помощта на община Кюстендил и фирма Агролес Макс, която осигури целия необходим дървен материал”, каза за Дарик Елица Димитрова.
Ще бъдат извършени ремонтни дейности на влакчето, беседката, около дървото до къщичката на Баба Яга. Ще се поставят нови кошчета за боклук, ще се почисти детския и спортен кът.

инициатива за ремонт на детските съоръжения при къщичката на Баба Яга в лесопарк Хисарлъка
Дарик- Кюстендил

инициатива за ремонт на детските съоръжения при къщичката на Баба Яга в лесопарк Хисарлъка
Дарик- Кюстендил

Община Кюстендил е повикала фирмата- изпълнител, която е ремонтирала вече въжения тролей, а до седмица ще бъде възстановена и двойната люлка.
”Всеки, който желае е добре дошъл, за да помогне. Колкото повече, толкова по-добре, че има доста работа. През горещините, това е едно от най- прекрасните места за игра, на нашите деца. Нека бъде такова, каквото Ние желаем. ОЧАКВАМЕ ВИ!!!”, призовават организаторите.

Зад инициативата стоят Елица Димитрова, Елеонора Василева, Здравко Велинов и Радослав Джонев.
 
Дарик- Кюстендил