Марио Кирев гледа контролата Велбъжд - Германея
Марио Кирев гледа контролата Велбъжд - Германея / netinfo

С гол на Бисер Методиев, "Велбъжд" победи "Германея"- Сапарева баня в контролна среща играна на стадион "Странджата" в Кюстендил. Халфът бе точен в 35 минута.

Мача изгледа вратарят на младежкия национален отбор и на италианския гранд "Ювентус" Марио Кирев. Той бе дошъл да подкрепи родния си клуб, като преди срещата на шега поиска дузпа от главния съдия, за да види рефлексите на колегите си. "Заминавам за Италия във вторник. И аз не знам дали ще бъда в "Ювентус" или ще бъда отново преотстъпен", сподели Марио Кирев пред Дарик.

Радостин Джогански изпусна дузпа за кюстендилци в 55 мин., отсъдена за фаул срещу Кирил Стоянов, като вратарят на "Германея" Валентин Стоилов усети ъгъла и спаси удара. И двата отбора нацелиха по веднъж и гредите.

Следващата контрола на "Велбъжд" е в събота от 10- 10, 30 ч. срещу "Струмска слава"- Радомир. "Германея" ще гостува в петък на "Витоша"- Долна Диканя.

"Запазихме отбора от миналата година. В момента сме на лагер в Балнеосанаториума в Сапарева баня", каза за Дарик ст. треньорът на "Германея" Борис Кръстев.