Кирил Калфин
Кирил Калфин / netinfo
Водачът на една от листите Кирил Калфин упражни правото си глас във Второ ОУ в Кюстендил, придружен от съпругата си.
“Гласувах в името на доброто на всички наши деца и внуци, да живеят по- добре в този прекрасен, туристически град- Кюстендил”, заяви Калфин. Той очаква честни избори.
“Смятам, че при нас нещата минаха спокойно, въпреки че имаше трусове, неприятности, напрежение, кампанията мина добре, надявам се днешния ден да е добър, да няма спекулации, манипулации, в крайна сметка това е само едно състезание и ще има един на първо място”, коментира Кирил Калфин.

Кирил Калфин
netinfo


Кандидатът за народен представител изрази надежда да бъде съставено стабилно правителство, защото на България й предстои председателството на ЕК,
“Това е много важно и ще донесе добри ползи на България. Може би няма лесно да се състави правителство, но това зависи и от избирателите. Но, при всички случай правителство ще има”, заключи Калфин.

"Гласувах за стабилността на българската държава и сигурността на българския народ, за просперитета и за тези, които могат да вземат правилните решения при управлението на страната", заяви третият в листата Виктор Янев, който пусна бюлетина, заедно със семейството си в Пето ОУ в Кюстендил. Той изрази надежда, че българският народ ще прояви разум и обръщайки се назад ще види кой какво е направил наистина за него.

Виктор Янев
netinfo


Петата в листата, Михаела Крумова, също упражни своя вот. "Гласувам за бъдещето на децата на България!", заяви  тя, след като даде глас си в 53-та секция, в кв. “Въртешево”. Крумова бе придружена от съпруга си.

Михаела Крумова
netinfo


 
 
 
Дарик- Кюстендил