ФК Кюстендил победи Миньор Перник и представи отбора за Трета лига
ФК Кюстендил победи Миньор Перник и представи отбора за Трета лига / Дарик- Кюстендил
ФК Кюстендил посреща Пирин Разлог в среща от 4- тия кръг на Трета Югозападна лига. Двубоят е от 18 ч. на стадион Осогово. Децата и ветераните ще влизат на стадиона безплатно.

Стадион Осогово
Дарик- Кюстендил

Кюстендилци започнаха много добре сезона, като имат 2 победи на чужд терен и равенство на Осогово с Надежда Доброславци. Сега пред отбора воден от Николай Николов- Чезето стои задачата за първа победа на собствен терен. Единственият кадрови проблем е свързан с Кирил Вълов, който лекува контузия.

Гостите от Пирин Разлог са от отборите, които имат само една точка за първите 3 кръга, след едно равенство и 2 загуби, като са единственият отбор, който все още не е отбелязал гол. 

Главен съдия на мача в Кюстендил ще е Иво Ценов от София, с асистенти Олег Панайотов и Александър Събев, а 4- ти съдия ще е Кристиян Терзийски. Делегат на БФС Борислав Ангелов.

Дупнишкият Марек 1915, който засега е на последното място с 1 точка и най- лоша голова разлика в този кръг почива.
Останалите срещи от 4- тият кръг в Трета Югозападна лига са: Миньор- Перун; Оборище- Спортист Своге; Беласица- Балкан; Септември Симитли- Надежда; Сливнишки герой- Чавдар Етрополе; Ботев Ихтиман- Вихрен и Рилски спортист- Банско.

Лидери в класирането са Вихрен и Миньор с по 9 точки, пред Оборище и ФК Кюстендил с по 7 т.
Дарик- Кюстендил