Бронзови отличия за малките самбисти на СКДС Велбъжд
Бронзови отличия за малките самбисти на СКДС Велбъжд / netinfo

Момичетата и момчетата на СКДС "Велбъжд" спечелиха 4 бронзови медала от Държавното първенство, което се проведе в тренировъчната зала на "Арена Армеец".

Бронзови отличия за малките самбисти на СКДС "Велбъжд"
netinfo

Василена Бумбарска се класира на 3- то място в кат. 45 кг, а Ралица Барутчийска е 3- та при подрастващите момичета в кат.34 кг.

Бронзови отличия за малките самбисти на СКДС "Велбъжд"
netinfo

Румен Петрунов се качи на почетната стълбичка в категория до 57 кг при момчетата и се окичи с бронзов медал. Бронз и за Виктор Кирилов при подраставщите момчета, кат.+71 кг. Участие при момчетата взе и Никола Миланов в кат.38 кг, като се класира на 9-то място.

Бронзови отличия за малките самбисти на СКДС "Велбъжд"
netinfo

При подрастващите момчета и момичета, клуб "Велбъжд" взе участие още с: Моника Ангелова- 4 място в категория 59 кг; Александър Тодоров- 5 място в кат. 34 кг; Симеон Пумпулуски- 7 място в кат.54 кг; Мариян Иванов- 7 място в кат 59 кг; Боян Георгиев- 7 място в кат. 65 кг.
"Доволна съм от представянето на състезателите ни. С това завършиха състезанията по самбо от държавния календар. Предстои ни участие в отборното първенство по джудо за същите възрасти", коментира треньорът Александра Георгиева.