Община Дупница
Община Дупница / Дарик-Кюстендил, архив
Започна полагането на асфалт по ул.Жива вода в Дупница. От фирмата изпълнител, която бе ангажирана с инженеринга на улицата, насипваха първия слой. 406 метра е уличното платно, което претърпя изцяло ремонт с подменен водопровод и тротоарни площи. Поръчката е на стойност 185 632 лв.

Асфалтират ул Жива вода в Дупница
Дарик- Кюстендил


Продължава асфалтирането и на друга улица, която претърпя цялостен ремонт - ул. "7-а рилска дивизия", като по част от нея бе положен и втория слой, а в следващите дни се очаква да приключат дейностите.
 

Асфалтират ул Жива вода в Дупница
Дарик- Кюстендил


За утре е предвидено полагането на износващия слой на ул.Николаевска (от "Купандолски" до Старите гробища), след което отсечката да бъде пусната свободно за преминаване на МПС-та през "Градска градина". За целта, живущите в района, не трябва да паркират автомобилите си на улицата, като за съдействие при нужда ще се ползват и КАТ-Пътна полиция. Умоляват се водачите на МПС-та да не преминават през улицата, докато трае полагането на асфалт. Поставени са знаци, че преминаването на автомобили е забранено, но това не спира някои шофьори.