Мажоретно шоу и модно ревю на Неделен пазар
Мажоретно шоу и модно ревю на Неделен пазар / DarikNews

С мажоретно шоу на балетна школа "Галаксико" и модно ревю "Красотата на зимните празници" днес на обяд продължава коледно-новогодишната фиеста, която "Общински пазари" в Димитровград организира всяка неделя от началото до края на декември. Специално подготвен танц с коледни мотиви за днешното представяне пред спортна зала "Младост" е подготвил хореографът на мажоретките Тихомир Митев.

Над 20 фирми от Хасково, Димитровград, Асеновград, Чирпан и др. ще представят в модното ревю "Красотата на зимните празници" своите актуални модели. Фирмите са производители на спортни облекла, както и на елегантни и делови мъжки и дамски дрехи и всички имат своите представителства на димитровградския пазар. В три тура ще ги покажат във фоайето на спортна зала "Младост" красивите манекени и манекенки от модна агенция FH1 с представител Георги Георгиев.

За търговци, посетители, гости на Димитровград и тържището, там днес ще има и импровизирано студио "Мода", в което възпитаниците на паралелката "Технология на фармацевтични и парфюмерийно-козметични продукти" на ПГХХТ "Асен Златаров" ще дават ценни съвети, както и на място ще гримират и направят маникюр за дамите, които пожелаят това, информират организаторите на празника от "Общински пазари".