Криминално проявен пробва да се самоубие в Българин, приятелката му го изоставила

/ ThinkStock/Getty Images

Криминално проявен мъж от харманлийското село Българин направи опит за самоубийство, защото приятелката му го напуснала, съобщиха от полицията. Снощи към 21.30 ч. е бил получен сигнал на тел. 112, че 44-годишен мъж се е качил на покрива на обитаваната от него къща в селото и иска да скача от там, защото приятелката му го е напуснала.

Ток уби млад мъж в хасковското село Подкрепа

На място са били изпратени полицейски служители, психолог при ОД на МВР-Хасково, екип на Център за спешна медицинска помощ-Харманли и екип на пожарната.

Развръзката дошла към 3 часа тази сутрин, когато мъжът е свален от покрива на къщата, а минути след това-  задържан до 24 часа.

Опит за самоубийство има и в Димитровград. Вчера  в 15.52 ч. на телефон 112 в  РУ-Димитровград е получен сигнал от 40-годишен мъж, който  съобщил, че в кафене на бул."Д. Благоев“, има мъж с пистолет.

Мъж падна от 12-я етаж на блок и загина в Хасково

Изпратените на място служители отрили зад бара в заведението, на земята, тялото на 52-годишен мъж от града, с прострелна рана в главата. Установено е, че се е самопрострелял с незаконно притежаван пистолет калибър 9 мм. При оглед в дома му, на маса, са намерени две предсмъртни писма.