Два пътни инцидента и един пиян шофьор
Два пътни инцидента и един пиян шофьор / DarikNews, Архив

27-годишна харманлийка не осигури предимство и причини пътен инцидент. Катастрофата е станала вчера на кръстовище с кръгово движение и улица „Районна” в Харманли. Жената е шофирала лек автомобил „Опел”. Не е спряла на знак „В2” и е ударила движещият се по път с предимство товарен автомобил „Рено” с ремарке, шофиран от румънски гражданин. От удара е пострадала виновната водачка, която е с болки в областта на таза и главата. Настанена в харманлийската болница без опасност за живота.

ПТП е станало снощи и на пътя Симеоновград – Харманли с лек автомобил „Опел”, управляван от 20-годишен младеж от Симеоновград. Поради движение с несъобразена с пътните условия скорост той загубил контрол и ударил намиращият се на платното до товарен автомобил „Волво” 64-годишен турски гражданин. От удара той е с охлузвания по краката. Прегледан и освободен за домашно лечение.

 

Бързо производство срещу пиян водач е образувано в РУП-Хасково. До 24 часа за шофиране в нетрезво състояние е задържан 27-годишен мъж от областния град, хванат да шофира с 2,29 промила.