Четирима ранени в тежката катастрофа на Е-80. 10-годишно е с опасност за живота
Четирима ранени в тежката катастрофа на Е-80. 10-годишно е с опасност за живота / DarikNews

Несъобразена скорост е причина за тежкото пътнотранспортно произшествие на Е-80, което затвори пътя в следобедните часове вчера, информират от полицията. В 16,10 часа на тел.112 е получен сигналът за катастрофа на пътя Ханче „Клокотница” край Хасково в посока Пловдив.

Четирима ранени в тежката катастрофа на Е80 10годишно е с опасност за живота
netinfo

37-годишен водач, живеещ във Франция, е шофирал лек автомобил «Тойота» с несъобразена скорост. Навлязъл в насрещната лента за движение, при което се блъснал в насрещно движещ се товарен автомобил «Форд Транзит», уплавляван от 45-годишен димитровградчанин. От удара камионът се завъртял и в насрещната лента блъснал лека кола «Опел Виваро», с водач 21-годишен жител на Франция. Последвал удар на тойотата и в движещ се след форда товарен автомобил «Мерцедес», зад волана на който бил 35-годишен от село Горски извор. Вследствие тойотата напуснала платното и влязла в канавката. От удара й с мерцедеса изхвърчали части, при което пострадал и «Опел Зафира”.

Четирима ранени в тежката катастрофа на Е80 10годишно е с опасност за живота
netinfo

Ранени са водачът на виновния автомобил, който е с фрактура на лявата ръка, без опасност за живота и пътуващите с него 36-годишна жена  - с контузия на главата, без опасност за живота; 10-годишно момиче – с фрактура на черепа, с опасност за живота и 7-годишно момиче – с порезни рани по лицето, без опасност за живота. По случя е образувано е досъдебно производство.