Въвежда се временна организация на движение
Въвежда се временна организация на движение / Dariknews.bg, архив

Във връзка с изпълнението на строителни дейности по проекта за водния цикъл Община Габрово уведомява, че считано от 02.09.2013 г. до 18.10.2013 г. ще бъде въведена временна организация на движение по ул. „Ем. Манолов“, като улицата ще бъде затворена за движение в участъка от ул. „Ангел Кънчев“ до ул. „Баждар“.

В периода 02.09.2013 г. – 06.09.2013 г. ще се извършват строителни дейности на кръстовището ул. „Чардафон“ – ул. „Ем. Манолов“ и ул. „Баждар“. Достъпността на района ще се обезпечава с алтернативните маршрути. Подходът за МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ за периода ще бъде затворен, като достъпността до болницата ще се осъществява чрез обходни пътища през кв. Шенини и ул. Чавдар (старото Очно).

Община Габрово се извинява за създаденото неудобство!

Повече подробности  на сайта на проекта: waterprojectgabrovo.eu

“Проектът се финансира от Кохезионния фонд на ЕС и от държавния бюджет на Република България чрез Оперативна програма Околна среда 2007 - 2013”.

Въвежда се временна организация на движение
netinfo

Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Европейския съюз чрез Оперативна програма „Околна среда  2007 – 2013 г.”. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Община Габрово и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и правителството на Република България, представлявано от Министерството на околната среда и водите.

Повече подробности на сайта на проекта: waterprojectgabrovo.eu.