Ти и твоята Ева можете да влезете в Дома на хумора и сатирата с един билет
Ти и твоята Ева можете да влезете в Дома на хумора и сатирата с един билет / Култура ON-AIR

Ето нещо, което ще допадне на всеки габровец, но съвсем не е по габровски! Двама души с един билет. Не вярвате? Обаче е истина! При това въпросният билет дава възможност да влезеш директно в сърцето на Габрово - Дома на хумора и сатирата.

Това пише онлайн-платформата Култура ON-AIR - www.kulturabg.com

Да! Ти и твоята "Ева" можете да влезете в Дома на хумора и сатирата с един билет. Влизате и започват - клюките, илюзиите и изкушенията. И как иначе, все пак изложбата, която Те очаква има един главен герой - Реброто Адамово.
А, кое е Реброто Адамово? Ева - разбира се.
Жената е главен герой на най-новата изложба в Дома на хумора и сатирата "Ребро адамово: клюки, илюзии, изкушения".

От Домът на хумора и сатирата показа тематичната изложба „Мъжки времена“ и тя предизвика заслужен интерес сред посетителите, сега екипът изненадва с друга впечатляваща колекция от музейния художествен фонд „Хумор на народите“. От 20 януари до края на март в зала 3 на Веселата къща любителите на изящното изкуство имат възможност да се насладят на изложбата „РЕБРО АДАМОВО: клюки, илюзии, изкушения“. Както се подразбира от закачливото наименование, тя е посветена на нежния пол и разкрива Eвиното отношение към живота, съкровените женски тайни и радости.