Областният управител Невена Петкова  връчи Грамота за постигнати високи спортни успехи и популяризиране на област Габрово чрез спорта на СК „Тервел 2006“ – Севлиево
Областният управител Невена Петкова връчи Грамота за постигнати високи спортни успехи и популяризиране на област Габрово чрез спорта на СК „Тервел 2006“ – Севлиево / Областен управител Габрово

Областният управител Невена Петкова връчи Грамота за постигнати високи спортни успехи и популяризиране на област Габрово чрез спорта на СК „Тервел 2006“ – Севлиево. „Възхищавам се на всеки един от вас за постигнатите резултати.

Вие сте част от спортната слава не само на града, не само на областта, а и част от спортната ни слава в национален план.“ Каза пред спортистите Петкова и допълни, че имат добър и мотивиращ треньор, хубава база и от тях се очаква само да следват мечтите си! Да бъдат вдъхновени, да имат дръзновение и да покоряват все по – високи върхове – пожела още областният управител.

По време на посещението си по покана на треньора Михаил Ботев, Петкова наблюдава различни демонстрации по таекуондо, запозна се с дейността на клуба и разгледа обновената зала за тренировки.

Той от своя страна подчерта, че е изключително доволен от отбора си, работят с голям ентусиазъм и усилията им се възнаграждават с отличия, защото почти всички деца са медалисти от различни първенства и държавни турнири.

Представени бяха най-изявените състезатели на СК „Тервел 2006“ – Доника Ботева, Ивана Йонкова, Николай Василев и Христофор Николов.