Кристина Сидорова
Кристина Сидорова / БСП за България
„На 15 септември отбелязваме тържеството на духа и знанието, пожелаваме на добър час на нашето бъдеще и с трепет гледаме как децата ни прекрачват прага на родното школо. Скъпи ученици, бъдете упорити в преследване на мечтите си и уверени в способностите си.”, с тези думи народният представител Кристина Сидорова се обърна към ученици от ОУ „ Проф. Пенчо Николов Райков” град Трявна, по време на тържественото откриване на първия учебен ден.

Честит първи учебен ден, България! 

Училището в най-светлия квартал, както го наричат мнозина, посрещна първокласниците с много усмивки и нови книжки. Депутатът от левицата бе подготвила подарък за всеки един ученик, който за първи път в живота си прекрачва прага на класната стая. Сидорова подари на децата Учебен правописен речник на Българския език, за да им бъде в помощ занапред по пътя към науката.

На добър час през новата 2017-2018 година! 

След това народният представител посети и празника за началото на новата учебна година в детска градина „Светлина” в Трявна. Тя поднесе поздравителен адрес на директора Весислава Александрова и присъства на открит урок , изнесен от децата в подготвителна група. Сидорова разгледа обновената база и благодари на децата и учителите за тържествената програма. Малчуганите бяха зарадвани с книжки с български народни приказки, подарък от депутата от левицата.