Ивайло Рачев, също дари средства и се включи в националната кампания за закупуване на клубен автобус за школата на ФК „Локомотив” Дряново
Ивайло Рачев, също дари средства и се включи в националната кампания за закупуване на клубен автобус за школата на ФК „Локомотив” Дряново / ФК Дряново
Ивайло Рачев, също дари средства и се включи в националната кампания за закупуване на клубен автобус за школата на ФК „Локомотив” Дряново. Президентът на  „Доминант Спорт Груп”, е официален представител на Милан  Джуниър Камп за България и голям приятел на ФК „Локомотив” Дряново. 

Проекта за откриването на младите таланти стартира през 2011 година в хотелски комплекс „Царско село” в София.     През годините са проведени 5-издания на  „Милан Джуниър Камп” в България, в които са взели участие над 850 деца от страната и чужбина. Последните две издания през 2016 и 2017 година бяха успешно проведени в града на Майстор уста Кольо Фичето.  

,,Дряново е спортна дестинация и подкрепям кампанията за закупуване на клубен автобус на ФК „Локомотив” Дряново и от сърце пожелавам в най-скоро време всички хора да подкрепят, според възможностите си, прекрасната инициатива и кауза на футболния клуб. От сърце пожелавам успех на момчетата и клуба, нека с този благороден жест, дадем шанс на талантливите български деца.” заяви г-н Рачев.      
 
   

Ръководството и треньорския щаб на ФК „Локомотив” Дряново БЛАГОДАРИ за дарените средства с пожелания за много успехи, здраве и късмет в очакване на „Милан Джуниър Камп” -  2018. Адмирации за благородния жест на г-н Ивайло Рачев, пример за всички останали футболни и спортни хора в Дряново и България.

Над 50 медии от региона и страната промотират кампанията, а радио и видео спота се ще въртят в ефира до събирането на средствата.