Дряновска подкрепа за Боби Михайлов
Дряновска подкрепа за Боби Михайлов / ФК Локомотив
Ръководството на футболен клуб „Локомотив 1927“ е взело единодушно решение да подкрепи кандидатурата на Борислав Михайлов за президент на БФС за още един мандат. На предстоящия конгрес през февруари, клубът ще бъде представляван от президента на отбора Тодор Георгиев (Теди Джорджо).

По време на среща на Управителния съвет на дряновския клуб е отчетена добрата работа и взаимодействие с Борислав Михайлов и екипа на БФС, както и добрата организация и дейност от ръководството на аматьорската лига на БФС, в лицето на Румен Вълков и Александър Шатровски.

„През годините топлата връзка на клуба и добрата работа със Зоналния съюз на БФС във Велико Търново и ОС на БФС в Габрово спомогнаха за развитието на детско-юношеската школа и провеждането на десетки футболни турнири с регионален и национален мащаб, форуми, лагери и обучения на съдии в предбалканското градче. От тази година в програмата и календара на БФС са заложени и двата детски футболни турнира в Дряново – Великденски футболен турнир през април и Коледен футболен турнир през декември.

Борислав Михайлов и Аматьорска футболна лига направиха поредния жест към Локо-Дряново

Целта е развитието и популяризирането на детско-юношеския футбол в България. Целогодишно в обновените спортни бази в Дряново и село Царева Ливада  се организират и провеждат турнири и за девойки до 12, 15 и 17 години с цел развитие и популяризиране на девическия футбол региона и в страната.

През 2009 г. Борислав Михайлов е единствения президент на БФС, който е посетил дряновските железничари, на които дари пълна екипировка, футболни топки и аксесоари за цялата школа. Президента на клуба Тодор Георгиев проведе среща с Бончо Генчев и Георги Трендафилов, на която декларира пълната подкрепа и пожела успех на Боби Михайлов на предстоящия конгрес.", се казва в съобщение на клуба, изпратено до медиите.