Тервел Пулев и Евгения Раданова гостуват на Олимпийска закуска в Албена
Тервел Пулев и Евгения Раданова гостуват на Олимпийска закуска в Албена / netinfo

„Олимпийска закуска" започва в 10.00 ч. в Албена. В неделния ден гостите на ваканционния център ще се срещнат с едни от големите имена в родния ни спорт, които в своята кариера са достигнали до отличията на най-големия спортен форум, ще имат възможността да „закусват" заедно с нашите олимпийци, да си направят снимки с тях и да научат интересни неща за участието им на олимпиадите.

В „Олимпийската закуска" ще се включат Тервел Пулев - бронзов медалист по бокс от Лондон, и Евгения Раданова - с три медала - два сребърни и бронзов от игрите в Солт Лейк Сити и Торино в шорттрека. Тя е първият български спортист, участвал на зимни и летни олимпийски игри (в дисциплината колоездене на писта в Атина). Евгения Раданова е считана за една от най-великите спортистки на България. Доказва го със спечелването на 3 олимпийски медала от бели олимпиади, от които 2 от една, непостигано от български спортист досега.

Домакините от Албена са подготвили и още интересни изненади за самата спортна среща, като се очаква на нея да присъстват и други големи имена на българския спорт.