Социални дейности, образование и здравеопазване ще са приоритетите на Тервел
Социални дейности, образование и здравеопазване ще са приоритетите на Тервел / Дарик Добрич
Социални дейности, образование и здравеопазване ще са приоритетите на Тервел
46542
Социални дейности, образование и здравеопазване ще са приоритетите на Тервел
  • Социални дейности, образование и здравеопазване ще са приоритетите на Тервел

След подобренията в инфраструктурата, в Тервел ще се насочат сили за социалните дейности, образованието и здравеопазването. Това заяви избраният за четвърти мандат за кмет на добруджанската община Живко Георгиев. Той посочи, че ще ползва опита на всичките си опоненти и ще развива идеите, които са били споделени в хода на предизборната кампания от тях и от жителите на общината. "Аз и моите колеги винаги сме работили с всички на територията на община Тервел и нямаме намерение да отхвърляме конструктивни и добри предложения и занапред", каза Георгиев.

Ще продължаваме да решаваме проблемите на множеството, а не на отделни личности, заяви още новият - стар градоначалник. Най-напред в община Тервел ще се направи анализ на свършеното от администрацията досега. Предстои изпълнението и на още много проекти в инфраструктурата, каза Георгиев.

Кметът очаква да работи добре и с новия местен парламент, който се доминира от БСП - партията, която издига и него. В състава му 10 са червените съветници, 7 са от ДПС, 3-ма от ГЕРБ, един от ЕНП. Георгиев благодари на всички тервелчани, които са гласували на втория тур, които с високата си активност са показали отношението си към управлението на града.

Досегашният кмет на Тервел Живко Георгиев от БСП спечели четвърти мандат с гласовете на около 70% от избирателите срещу 30% за опонента му от ДПС Исмет Абил.

Чуйте разговора с него в аудиото.