Първа среща на областния управител и председателя на Окръжен съд - Добрич
Първа среща на областния управител и председателя на Окръжен съд - Добрич / Областна управа - Добрич

Областният управител д-р Маргарита Новоселска и председателят на Окръжен съд - Добрич Галатея Ханджиева проведоха първа среща след избирането им на новите постове, съобщават от пресслужбата на Областна управа.

Срещата е проведена по инициатива на д-р Новоселска, която отбелязва, че посещението при председателя на Окръжния съд е знак на уважение към върховенството на закона и в изпълнение на правомощията на Областния управител да провежда държавната политика в областта, да осигурява спазването на законността и да взаимодейства с органите на всички власти.

"Като представители на държавната и съдебната власт, изразихме нашето общо желание да работим в добро взаимодействие за изпълнение на приоритетите на правителството и много отговорните задачи, които предстоят както пред съдебната система, така и пред държавната администрация. Ползотворният разговор ни дава основание да вярваме, че с обединени усилия, работата на институциите ще бъде по-ефективна и ще отговори на обществените очаквания", посочва д-р Новоселска.