ОИЦ
ОИЦ / netinfo
Предстои награждаването в конкурса „Европа в моя регион, през моите очи“, организиран от Областен информационен център – Добрич. Конкурсът стартира на 10 март в цялата област Добрич. В конкурса се включиха ученици от 8 до12 клас с фотография и ученици от 4 до 7 клас с рисунка.

Онлайн гласуването на фейсбук страницата на ОИЦ – Добрич приключва на 22 април. Тогава ще са известни и имената на победителите, които ще получат специални покани. Ще бъдат наградени творбите с най-много харесвания (първо място, второ и трето място и в двете категории) и ще бъдат раздадени седем поощрителни награди за всяка категория.

Всички наградени ще получат индивидуални грамоти от кмета на Община град Добрич. Една специална награда ще бъде присъдена на училище или школа, изпратила най-много фотографии или рисунки.

Награждаването ще се състои на 25 април (датата на 10 години от присъединяването на България към ЕС) от 10 часа пред Органовата зала. Творбите на наградените ще бъдат изложени във фоайето на залата.

Събитието е част от Националната кампания „Заедно за Европа“, която мрежата от 27 Областни информационни центъра в Република България изпълнява.