/ БГНЕС, архив
Лек автомобил „Рено“ е изгорял тази нощ в Силистра. Пожарът възникнал около 02.50 часа по неустановени към момента причини и унищожил колата, която била паркирана в близост до дома на собственика. Екип на РСПБЗН-Силистра потушил пожара и спасил друг лек автомобил, паркиран в близост.

Гасиха пожар на третия етаж в блок в Силистра

Пожар унищожил друг лек автомобил вчера около 13.10 часа по пътя между селата Сокол и Суходол. Произшествието възникнало вследствие на късо съединение. Огнеборци от Противопожарен участък-Главиница загасили пожара, преди да обхване 100 дка кайсиева градина в района на произшествието.

Други три пожара, възникнали през почивните дни, се разминали без материални загуби. Горели са сухи треви на два адреса в Тутракан и стърнище в района на село Кайнарджа. Екипи на противопожарните звена се справили с произшествията, преди да нанесат загуби.

Силистренски огнеборци са се отзовали на три сигнала за оказване на техническа помощ в областния град. Те са премахнали гнездо на оси, счупен клон върху пътното платно и отлепена мазилка от козирката на жилищен блок.