Петзвездният Фламинго Гранд хотел в Албена отваря врати на първа пролет
Петзвездният Фламинго Гранд хотел в Албена отваря врати на първа пролет / netinfo

В първия пролетен ден на тази година отваря врати пет-звездният Фламинго Гранд хотел в Албена с неустоими предложения за своите посетители и гости, информираха от курорта. На 21 и 22 март ваканционно селище ще организира зрелищно представяне на специалните пролетни оферти във Фламинго Гранд хотел на територията на Гранд Мол Варна. На специален щанд  посетителите ще могат да получат детайлна информация за Фламинго гранд хотел, да се докоснат до изтънчения му лукс, да задават въпроси и да участват в томбола с атрактивни награди.

Трите пролетните предложения включват и безплатен вход в комплекс Албена, паркинг и WiFi.

„Художествени ателиета”, Великденски игри около басейна, конкурс за най-красиво яйце, жива музика, DJ night и букет от специално селектирани 12,000 лалета ще очакват гостите по време на Великденските празници. Цените за настаняване започват от 97 лева на база пълен пансион за Великден и 58 лева на човек за майските празници.

За празника на детето и през първите две седмици на месец юни тази година, гостите на Фламинго Гранд хотел ще могат да се възползват от промоционалните цени за вход в аквапарк Аквамания, който ще представи 2 нови, уникални по рода си адреналин пързалки.

Следобеден чай (High Tea) по стара английска традиция с богат асортимент висококачествени чайове, английски курабийки (скоунс), домашно приготвени сладкиши, кейкове и торти ще предложи лоби-барът на Фламинго Гранд хотел.  Това са само част от новостите в предлагането, които гостите на пет звездния хотел ще могат да открият. Очакват ги още нови „отварящи” сетивата смути напитки по време на закуска, вечери с главния Майстор Готвач, избор на билкова възглавница или кулинарни курсове по правене на суши и френски макарони.

През тази година Фламинго Гранд хотел ще бъде домакин на значими международни мероприятия като Международната конференция на Европейският Съвет за Симулационни програми и Моделиране/ ECMS 2015 през май, ежегодния медиен фестивал Медиамикс и Модна Фиеста Албена 2015 през юни, Международна Гео-конференция SGEM 2015 през юли, Европейската конференция по ветеринарна медицина за домашни животни през септември и още много други.

 

В началото на тази година, за втори пореден път Фламинго Гранд Хотел стана горд носител на престижната награда „Traveller’s Choice 2015” на най-големия онлайн туристически портал в света Tripadvisor, за най-добър семеен хотел в България., припомнят от Албена.