„Pearls and Stones представят дебютния си албум „Rewind в Добрич
„Pearls and Stones представят дебютния си албум „Rewind в Добрич / Фейсбук

Музикалната група „Pearls and Stones" ще представи дебютния си албум „Rewind" в родния Добрич. Промоцията е на 10 декември от 20.00 ч. в пиано-бар „Мелоди" в хотел „България". Гости на концерта ще бъдат група „Рокабилити".

Дискът на „Pearls and Stones" съдържа 13 песни, от които 10 са на английски. „Rewind" е записан през пролетта на 2014 г. в „Пърфект рекърдс" - София, но излезе на пазара през 2015-а. Колкото до заглавието на албума - „Rewind", вокалистът Георги Тенев обясни пред Дарик: „Идеята е човек като го слуша, да го пусне отново, да го върне назад, а може би и някаква препратка към миналото. Двамата с Ники сме били и в група „Silence", преживели сме вече издаването на един албум през 1995 г. и сега - 20 години по-късно с „Pearls and stones" и „Rewind" се надяваме да постигнем успех". От бандата обещават на премиерата да предложат и нови авторски композиции.

Вокал на състава и автор на българските текстове е Георги Тенев. Брат му Антон е писал английските текстове на песни. В групата влизат още Наско Капитанов - соло китара; Петър Недялков - бас; и Васил Василев - барабани.

Pearls and Stones" представят дебютния си албум Rewind" в Добрич
netinfo