Министър Петър Димитров: Балчик ще получи 11 мил.лева за преасфалтиране на улици
Министър Петър Димитров: Балчик ще получи 11 мил.лева за преасфалтиране на улици / netinfo

 

11 милиона лева ще бъдат отпуснати по оперативна програма „Регионално развитие" за преасфалтиране на всички улици в Балчик, съобщи пред балчиклии водачът на листата на „Коалиция за България" в Добрички регион Петър Димитров. Вече са водени разговори с МРРБ и проблемът ще бъде решен в най-кратки срокове, обеща министърът на икономиката и енергетиката. Той заедно с кандидатите за народни представители от 8-ми многомандатен избирателен район откриха предизборната кампания в Балчик и Ген.Тошево.

Петър Димитров е един от най-успешните министри на БСП - подчерта мажоритарният кандидат на „Коалиция за България"  Росен Карадимов. Той припомни, че предстоящите избори са много важни, защото от тях зависи дали България ще продължи да бъде устойчива, разумна и социална държава, или ще попадне в кръга на авантюрата, управляване от десни партии.

Вярвам в мъдростта и разумния избор на балчиклии, обърна се към съгражданите си настоящият депутат и четвърта в листата на „Коалиция за България" Сияна Фудулова.