Ваклин Стойновски е първият регистриран  кандидат-кмет
Ваклин Стойновски е първият регистриран кандидат-кмет / netinfo

Лидерът на партия”Бургас” и водач на коалиция „Ваклин Стойновски за БУРГАС” е първият регистриран кандидат-кмет за предстоящите местни избори в общината. Ваклин Стойновски внесе документите си в ОИК в малко след 9 сутринта. Веднага след регистрацията той обяви, че влиза официално в предизборната си кампания и като кандидат-кмет има питания към опонентите си.

Защо се харчат общински пари за предизборна кампания, пита Стойновски кмета Костадинов и визира откриването на градиники и пенсионерски клубове. Другият ми въпрос е към г-н Димитър Николов. Нека да каже, зависим ли е по някакъв начин от Йоан Костадинов и защо не излезе пред бургазлии в качеството си на общински съветник да обяви, че Костадинов си прави предиизборен PR с парите на данъкоплатците, каза още Стойновски.

Името на коалицията Стойновски обясни с желанието да бъдат улеснени избирателите по време на самия вот и ориентирането в трудната интегрална бюлетина.

Не се оплаквам от ударите под кръста, ставам за тази битка и мога да спечеля каза още лидерът на партия „Бургас”. Той призова съгражданите си да избират с икономическата си съвест и да направят икономически изгодният избор за самите тях.