Семейството му живее в къща без ток, а момчето за първи в живота си яде торта
Наградиха с грамота Исус от Айтос, който намери и върна в полицията портмоне с пари и дебитна карта. Последва вълна от съпричастност към многодетното семейство, а момчето за първи в живота си яде торта.

БГНЕС

15-годишният Исус от Айтос живее в къща без ток с още 8 братчета и сестричета. Майка му Фанка чака десето дете. Въпреки немотията Исус нито за миг не се замисля, когато намира на улицата портмоне с 140 лв. и кредитна карта и го предава в полицията.

БГНЕС

„Случката е от края на януари, когато Исус намира портмоне в центъра на Айтос с 140 лв. и дебитна кара не се поколебава и връща портмонето в Районното управление на Айтос

Тази сума определено би помогнала на семейството, но той не се поколебава да върне портмонето. Преди 10 дни инспектор от детска педагогическа стая е видял, че момчето е босо и му е купил обувки - маратонки.

БГНЕС

"И може би тези контакти с полицейските служители са оформили в него чувството на доверие към полицейските служители и затова първата му мисъл е била да върне въпросната сума”, сподели директорът на бургаската полиция комисар Калоян Калоянов

БГНЕС

На 14 февруари Исус навърши 15 години и за първи път в живота си яде торта. Купиха му я студенти доброволци. Той получи грамота от полицията за постъпката си и отново яде торта. Получи и много подаръци. 
БГНЕС