Становище на хотелиерите в Слънчев бряг за проверките на EVN
Становище на хотелиерите в Слънчев бряг за проверките на EVN / netinfo
“Ръководството и служителите на хотел „Бургас” нямат никакъв достъп до разположения в района трафопост и уредите в него, захранващи с еленергия хотела”, съобщават от “Слънчев бряг хотел холдингс” АД. Отговорът е по повод проверка на електроразпределителните съоръжения, в резултатите от която се споменава името на хотела във връзка с констатирани нарушения.

От туристическия холдинг посочват, че са коректен клиент на „ EVN България”, а състоянието на техническите съоръжения и свързаните с тях проблеми са от компетентността само на електроразпределителното дружество, което преди около три месеца е извършило подмяна на уредите, захранващи с еленергия хотел „Бургас”.

В съобщението до медиите се казва още, че “свързването на името на хотел „Бургас” с каквото и да е неправомерно въздействие върху съоръженията за електрическа енергия е неоснователно и некоректно. Ръководството на „Слънчев бряг хотел холдингс” АД заявява, че ако е необходимо ще защитава по съдебен ред търговската марка на хотел „Бургас” от всякакви опити и форми на нелоялна конкуренция.