Прегледи за двойки със стерилитет и през декември
Прегледи за двойки със стерилитет и през декември / Dariknews.bg/ Архив

Специалисти по репродуктивна медицина ще преглеждат в МБАЛ-Бургас и през този месец. На 14-ти и 15-ти декември от 10:00 до 14:00 часа пациенти в Звеното по асистирана репродукция към Родилно отделение ще приема д-р Павлета Табакова.

Прегледите на двойките, които за първи път я посещават, са безплатни. Останалите прегледи са регулярни и са за проследяване на състоянието на пациенти, на които предстоят или, които вече са се подложили на процедури.

И за двата вида прегледи е необходимо предварително записване на тел.: 0876 35 77 33 в делнични (от 08:30 до 15:30 часа). Препоръчително е двойките да носят със себе си стари изследвания, ако са си правили такива.

На 17-ти и 18-ти декември от 08:30 до 14:00 часа ще преглежда д-р Георги Николов, който владее всички ин витро техники. Прегледите при него са регулярни.

Звеното по асистирана репродукция е единственото в Бургаска област, в което изследванията, консултациите и самите процедури се правят на място и не е необходимо на двойките да пътуват до съседни градове.