Обръщение на кандидата за кмет на Созопол Панайот Рейзи
Обръщение на кандидата за кмет на Созопол Панайот Рейзи / netinfo
Искрено ви благодаря за мощната подкрепа, която получих на първия тур на изборите. Приемам високия резултат не толкова като личностно одобрение, колкото като знак на одобрение на моя екип и програмата ми за управление „СОЗОПОЛ–ЕВРОПЕЙСКА И ГОРДА ОБЩИНА“.


Винаги съм смятал, че общинския кмет трябва да е лидер и добър управленец, а не изпълнител на чужда воля, не заложник на икономически интереси. Аз ще бъда кмет на всички, независимо от това как са гласували на тези избори. Аз искам да изкореня деленето на хората в общината на хора на този и хора на онзи.

Нужен е кмет, който да обединява, а не да разделя, който няма да бъде кмет на “едни” срещу “други”. И какво е всъщност Созопол – това сме всички ние, с нашите домове и семейства. Това е за което трябва да се работи здраво, упорито, качествено и компетентно.


И ако първият тур е състезание, избор между личности, то гласуването на 4 ноември е избор за това как общината ще се развива в следващите години - дали ще се върнем към времето на раздорите, злобата и самоцелното противопоставяне, или ще докажем, че можем да бъдем единни в този решаващ за общината момент.

Сега идва времето на истинското състезание за европейските фондове и аз ще направя Созопол победител в това състезание. Созопол трябва да стане лидер по усвояване на средства от европейските фондове, с които да изпълни сериозните инфраструктури проекти, а собствения общински бюджет да се ползва за активна социална политика.

В това виждам моята обединяваща роля и призовавам всеки от Вас да подкрепи добрия и полезен избор.

В неделя вашият глас решава! Гласувайте!

(бел. ред. текстът е оригинален от предизборния щаб)