Станислав Николов
Станислав Николов / Снимка: Фейсбук
Извършва битови ремонти, кавалерства и при посещение на театър
Имате нужда от мъж до себе си - сръчен и галантен, но без да се налага да търпите всичките му прищевки - спасението е едно - вземете си кавалер под наем. За 10 лева на час, той ще смени изгорялата крушка в дома ви, ще подмени контакта, ще премести гардероб, ще изтупа килима, а вечер може да ви придружи до кино или театър. Сексът обаче е табу.

Тази нетрадиционна услуга набира все повече почитатели в Бургас. Идеята е на 35-годишния Станислав Николов-техник във фирма за климатици по професия, за който джентълменството не е отживелица. Станислав е публикувал обявата в социалните мрежи и вече има куп почитателки.

„Работата ми е свързана с ежедневни срещи с много хора. Мнозина се нуждаят от всевъзможни дребни услуги в бита. Повечето са жени, а няма дори кой един контакт да им смени. Това е целта - да се помага на дами, които не могат да се справят с една или друга ситуация в бита и имат нужда от мъжка ръка“, казва Станислав.

Мъжът под наем може да свърши всякаква къщна работа, да бъде шофьор, придружител в нощни клубове бодигард, при необходимост, дори и интелектуален събеседник.

„Има всякакви ситуации в живота, при които на една дама й се налага да има мъж до себе си. Не само в бита, но говорим и за социалния живот - при официални поводи, за да си спести и злостни коментари, при т.нар. тиймбилнидги, дори ако реши да отиде на концерт, а не иска да бъде сама. И тук е моята роля“, споделя Станислав.

Той е публикувал обявата си на два езика - български и руски, тъй като се цели в по-широка аудитория. „В Бургаска област има много рускоговорящи дами, които нямат мъж до себе си. Повечето са самотни. И имат нужда от мъжко рамо“, допълва той. Станислав е готов да помогне и на съпруги, с прекалено заети половинки. Но е категоричен, че Мъж под наем, не включва интимни услуги.

"Ние сме порядъчни хора и целта е да помогнем на слабия пол", казва той.