/ netinfo

Фондация "Шанс за децата и природата на България" и Център за млади таланти канят бургазлии на традиционния си Благотворителен коледен базар. Той ще се проведе на 15 декември, от 10:00 до 16:00 часа на пл. "Атанас Сиреков".

Вие хубаво украсявате, но харчи много ток

В базара ще се включат участници в проектите на центъра, които са подготвили собственоръчно изработени сувенири, коледна украса и модни аксесоари, ще има и домашно приготвени кулинарни изкушения. Каузата на Коледния базар тази година е набиране на средства за стипендия на талантливо дете и издаване на книга с най-добрите творби от национален литературен конкурс на тема "Моето писмо към България"

Да украсим Бургас за поредна зима

Същия ден Център за млади таланти организира и благотворителна кампания "Дари добро" в помощ на учениците от ОУ "Св. св. Кирил и Методий", с. Гюльовца, гр. Несебър. Децата се нуждаят от учебни материали от първа необходимост.

Лазери ще оцветяват "Александровска" и "Богориди"

Всеки, който желае да дари, може да го направи на 15 декември, от 10:00 до 16:00 часа. Списък с необходимите материали може да намерите в плаката на кампанията или в страницата на Център за млади таланти във фейсбук.