Приморец на 60
Приморец на 60
Като празник на семейство ръководството на "Приморец" събра на едно място едни от първите гости на хотела, приятели и интелектуалци
Близки приятели, едни от първите клиенти на хотела, представители на бургаската общественост и интелектуалци събра градината на Гранд хотел и СПА "Приморец" в Бургас.

Поводът беше 60-годишнината от създаването му до днес, когато вече спокойно може да бъде определен като емблема на града. Илюзионист, актуални летни коктейли и пищна заря бяха част от програмата, а в ролята на водещ влезе лицето на Канал 0 - натали Аведисян.

приморец

Уникална музика на Twenty Century Pop с гласа на талантливата Елена Сиракова, съчетана със средиземноморската кухня на ресторант "Салини" и емоционални срещи белязаха празника, в който гостите можеха да станат част от атрактивния пъзел в градината край басейна.

А ретроспективен филм, който беше излъчен на мултимедия успя да разходи гостите в историята на хотела от 1959 година до днес. 

приморец

Видео поздрав отправиха Катето Евро, Орлин Горанов, Христо Стоичков, Мария Кисимова, както и проф. Галя Христозова - ректор на БСУ и много други. Областният управител Вълчо Чолаков лично поздрави домакините. 

Пред стотиците гости излязоха и главните действащи лица в ръководството на "Приморец" - Петя Караманска, Коста Вълков и Мартин Желев. 

 

 

Гранд Хотел и СПА Приморец празнува 60 години гостоприемство! #Primoretz #Primoretz60Years

Публикувахте от Grand Hotel & SPA Primoretz, Burgas в Четвъртък, 6 юни 2019 г.