Режисьор на продукцията е Бойко Илиев. В главните роли са Елена Петрова и Иван Радоев.
Режисьор на продукцията е Бойко Илиев. В главните роли са Елена Петрова и Иван Радоев. / netinfo
“Жан и Беатрис” на бургаска сцена на 17 януари
”До всички мъже в този град. Млада наследница, напълно с ума си  и с ясно съзнание, никога никого не обичала, нито майка си, нито баща си, нито котката си, търси мъж, който да успее да я заинтересува, развълнува и прелъсти. В посочения ред. Срещу значително възнаграждание”.

С тази недвусмислена обява героинята на Елена Петрова в продукцията на Театър “Българска армия” - “Жан и Беатрис” се надява да открие любовта. Тя търси своя принц в море от стъклени небостъргачи.  В един от тях, на трийсет и третия етаж, Баетрис  очаква своя принц. Тя има дълги коси, които се стелят на вълни и стигат почти до под кръста, също като средновековна принцеса...

Така започва една съвременна приказка за двама самотници, които са възприели жестоките правила на големия град, където всеки е сложил своята броня, за да го защити от пошлостта, агресията, лъжата...

Пиесата е на Карол Фрешет и поставя на дневен ред въпросите: “Има ли истина? Каква е тя? Можем ли да застанем голи пред огледалото на другия? Приказката има ли добър край? Или краят е предизвестен? А може би е просто знак за ново начало?

Режисьор на продукцията е Бойко Илиев. В главните роли са Елена Петрова и Иван Радоев. Сценографията и костюмите са дело на Нина Пашова.

Ценителите на театралното изкуство ще имат възможността да проследят историята на Жан и Беатрис от 19.00 часа на 17 януари в залата на Кукления театър.
”Жан и Беатрис” гостуват в Бургас по покана на Маруся Русева и “Арт Ателие”. Билети за постановката можете да откриете на касата на НХК.
Информация на телефон: 0894/898-098.