Благотворителен концерт в памет на Пламен Ставрев
Благотворителен концерт в памет на Пламен Ставрев / Пламен Сивов
Благотворителен концерт в памет на Пламен Ставрев
50504
Благотворителен концерт в памет на Пламен Ставрев
  • Благотворителен концерт в памет на Пламен Ставрев

„Пламен премина през живота със страхотно достойнство! Той не само остави диря, а отвори кратер в нашите души. Оказа се, че от музика Пламен с този невероятен глас не е забогатял и понеже приятел в нужда се познава ние решихме да помогнем на семейството му. Всички обичахме и още обичаме Пламен, за това го правим! ", това каза Тони Димитрова днес при представянето на предстоящия Благотворителен концерт в памет на незабравимия бургаски музикант.

19 изпълнители и групи ще се включат в инициативата безвъзмездно. Сред тях са Стефан Диомов, „5-те Сезона", Пейо Пантелеев, Ваня Костова, Жан Шейтанов, Боян Михайлов, Йордан Караджов, Гриша Трифонов, група „Горещ пясък", Галя Ичеренска, Бончо Гроздев, Димитър Атанасов, дует „Бургас" и други. В началото на концерта ще бъде обявен и благотворителен търг за една от седемте китари на Пламен Ставрев. Всичко това се прави със знанието и пълното одобрение на семейството на музиканта, категорични са организаторите.

Неговите приятели Тони Димитрова, Стефан Корадов, Светослав Михайлов, Росен Сеновски, Петър Генчев, Стамен Чолаков са основали фондация с името му. Те искат да запазят жив спомена за Пламен и държат да помогнат на близките му. Сред целите на организацията с нестопанска цел в бъдеще ще е финансово подпомагане на талантливи музиканти и изпълнители и ще се работи в обществена полза.

Благотворителният концерт се организира и със съдействието на Община Бургас. Той ще е на 29 февруари /сряда/ от 18.30 часа в Дом на Културата „Лукойл Нефтохим". Цената на билета е 20 лв.

чуйте повече от Стефан Корадов и Тони Димитрова в звуковия файл: