/ netinfo
Вицепремиерът Валери Симеонов не трябва да подава оставка, въпреки лошия и непремерен език към майките на деца с увреждания. Това мнение изрази в Бургас евродепутатът  и зам.председател на ВМРО Ангел Джамбазки. 

Поредна вечер на протест на майките на деца с увреждания

А Той  е в региона за поредица от срещи с граждани в открити приемни, чиято цел е запознаване с проблемите и темите, които интересуват хората. Класифицира ги така: доходи, работни места, битова и етническа престъпност. 


Валери Симеонов отново отхвърли исканията за оставката му, били несъстоятелни


"Не мисля че Валери Симеонов трябва да подава оставка. Езикът му е недопустим, особено що се касае до майки с болни деца. Но това е първото мнозинство, което за толкова години прави някаква реформа в тази сфера и исканията на родителите са удовлетворени. Корнелия Нинова е била председател на тази Комисия, член на тази Комисия - нищо не е направила. Сега критикува. Това е непочтено", коментира още Джамбазки. 


Здравната комисия одобри проектозаконите за хората с увреждания


Той е категоричен, че Волен Сидеров също трябва да остане на поста си като председател на ОП. "Двамата са си казвали тежки думи, защото са тежки характери. Българското патриотично верую е да събира, а не да разделя. Мисля, че обединението е в полза на всички", каза още политикът .

Според него, Европейските избори през 2019-а ще бъдат вот на доверие или недоверие към управлението. „Ако управляващата коалиция има един европейски глас повече – това ще бъде вот на доверие.

Преди да мислим за местни избори, първото което трябва да направим е да се представим добре на вота за европарламент". Джамбазки допълни, че все още е рано и те първа предстои да се редят листи,.А за местните избори все още няма яснота дали малката коалиция ще участва заедно.