30-годишен намушкан от клошар по време на любовен спор
30-годишен намушкан от клошар по време на любовен спор / netinfo

Бургазлия е намушкан от клошар във врата. Пострадалият мъж се прибрал в дома си след инцидента, като бил открит по случайност от полицаи, търсещи информация за адрес на друг гражданин. След разговора с полицаите е установено, че 30-годишния бургазлия получил нараняването преди 30 минути от непознат, който спял на пейка пред сградата на община Бургас.
Преди инцидента бургазлията, приятелката му и негов 32-годишен познат били пред сградата на Общината. Двамата мъже изяснявали любовните си взаимоотношения с момичето, когато неочаквано в разговора им се намесил непознатия нападател. Мъжете му направили забележка, но след малко разговорът им отново бил прекъснат. Това дало повод на 30-годишния бургазлия да подгони непознатия в градинката пред Общината. След това се върнал при приятелката си и бившия й приятел и заявил, че е прободен с остър предмет в областта на врата, но не било нещо сериозно. Взел приятелката си и се прибрали в жилището на ул. "Климент Охридски", където не след дълго позвънили пътните полицаи, които търсели адреса на негов съсед.
Когато видели кръвта по бургазлията те сигнализирали за инцидента и пострадалия е отведено от екип на "Спешна медицинска помощ" в МБАЛ - Бургас. Нападателят е открит и задържан от полицейските служители на мястото на инцидента, където се върнал и продължил да спи - това е 36-годишния Р.А. с последен известен адрес в Асеновград.