Убиха жена в Благоевград
98351
Убиха жена в Благоевград
  • Убиха жена в Благоевград
Тежко престъпление разтърси тази нощ Благоевград. Малко след 1 часа е извършено убийство на 58-годишна жена. Тялото й е открито, потънало в кръв, във входа на жилищен блок в квартал "Струмско".

Извиканите на място медици само констатирали смъртта й. Полицията започна разследване на случая, извършителят на престъплението се издирва.

Полицейска блокада в Благоевград след убийството на жена

убийство Благоевград
БГНЕС


убийство Благоевград
БГНЕС

58-годишната жена е убита с огнестрелно оръжие във входа на блока, в който е живеела. Тя е съдържателка на заведение за бързо хранене, известно в Благоевград като "Мръсното кебапче" (на снимката долу). Жертвата се е прибирала от работа. От прокуратурата в Благоевград заявиха, че все още няма задържан за тежкото престъпление.

убийство Благоевград, Заведение Мръсното кебабче
БГНЕС


Полицията издирва криминално проявения Радослав Стипцаров с прякор Соколето. Предполага се, че 40-годишният мъж е имал близки отношения с дъщерята на убитата жена. Преди дни е постъпила жалба в полицията срещу Соколето за това, че е пребил жестоко дъщерята на жертвата, а след това е отнел противозаконно автомобилът й. Разследващите допускат, че този инцидент има връзка със снощното убийство.


убийство Благоевград
БГНЕС