Три фирми в надпревара за организиране на коледно-новогодишен базар
Три фирми в надпревара за организиране на коледно-новогодишен базар / netinfo

3 фирми ще се явят на втори тур на конкурса за организиране на коледно-новогодишен базар в община Благоевград, реши конкурсната комисия, председателствана от заместник-кмета арх. Георги Скрижовски.

Разгледани са предложенията на 7 фирми, подали оферти до крайния срок, изтекъл вчера. След като са оценени допълнително предложените условия в офертите – схема, визуализация, опит в организирането на фестивали, предложения за атракции, подаръци и други развлечения и изненади за децата във връзка с Коледа и Нова година, комисията е взела решение да допусне до участие във втори етап на конкурса фирмите „Хидроенержи - БГ” ООД, ЕТ „Младен Ангелов – Вебос М” и ЕТ „Фокс – Иво Христов”.

Представителите на трите одобрени фирми трябва да се изправят пред комисията на 8 октомври в 16.00 часа в зала 210 на община Благоевград, за да отговорят на въпроси, свързани с предложените оферти.

Коледно-новогодишният базар ще бъде разположен върху 300 кв. м. на пл. “Георги Измирлиев” и пл. “Христо Ботев” за периода от 5 декември тази година до 10 януари 2010 г.