/ DarikNews.bg
14-годишно момиче бе тежко ранено, след като бе блъснато от кола на пешеходна пътека. Пътният инцидент станал на 19 ноември, към 13:45 часа на улица “Яне Сандански“ в квартал „Струмско” в Благоевград. Лек автомобил „Рено"-Меган, управляван от 46-годишен мъж от село Церово, отнел предимството и блъснал детето, пресичащо пътното платно на обозначено за целта място.

Четири катастрофи и петима ранени за ден в Пиринско

Момичето е пострадало с фрактура на лявата ръка, спукан череп и комоцио. То е транспортирано за лечение в столичната клиника „Пирогов“, няма опасност за живота му. По случая е образувано досъдебно производство.

Неправаспособен моторист пък катастрофира вчера около 16:00 часа на улица “Гоце Делчев“ в град Гоце Делчев. 26-годишният водач от село Борово управлявал мотор „Хонда”, без да притежава свидетелство за управление валидно за категорията, към която спада мотоциклетът.

24-годишен водач пострада при катастрофа на път II-19 Симитли-Банско (СНИМКИ)

Мъжът загубил контрол и паднал на пътното платно. В резултат на инцидента, с фрактура на десен крак, е пострадал мотоциклетистът, който е настанен за лечение в МБАЛ „Иван Скендеров”-Гоце Делчев.