Лазар Причкапов: Поех Благоевград когато бе в пълен застой
Лазар Причкапов: Поех Благоевград когато бе в пълен застой / netinfo
"До 2002 година когато аз поех управлението Благоевград бе смачкан духом и нямаше никакво развитие". Това заяви кметът и кандидат за кмет на Благоевград Лазар Причкапов на среща с жители на града.

Градоначалникът подчерта, че за последните си години на управление той и неговият екип са успели да измъкнат областния център от застоя, в който са го поели.

109 000 000 лева са инвестициите направени само през 2006 година в Благоевград. Освен това през управлението на Лазар Причкапов са построени 24-класно училище, спортна зала и мини футболно игрище. Направен е и нов булевард в центъра на града и са реконструирани улиците около него, като
стойността им възлиза на 2 346 000 лева.

Пред финал е и пречиствателната станция за отпадни води, за която са отделени 14 000 000 лева. За последните пет години в селата в общината са изпълнени 130 обекта на стойност 2 700 000 лева.

През последните две години на община Благоевград бе връчен и най-високият кредитен рейтинг в страната, което създава предпоставки за български и чуждестранни инвестиции. Лазар Причкапов се явява на местните избори, като независим кандидат за кмет на община Благоевград.